auteur roselien brondy

Hallo!
Ik ben Roselien Brondy

Ik ben Roselien Brondy, auteur. Ik schrijf vanaf mijn dertiende gedichten en verhalen. Drie dichtbundels zijn bij Boekscout gepubliceerd. Dit zijn ‘Liefde is als een bloem, ‘De weg’ en ‘Ik weet hoe mooi je bent’. Mijn roman ‘PA(A)Z op!’ is verschenen bij Uitgeverij De Wensvogel onderdeel van Tobi Vroegh. Meer info hierover vind je op de ‘PA(A)Z op!’ pagina.

Inspiratie

Ik wil met mijn verhalen en gedichten herkenning bieden. Mijn dichtbundels kun je bestellen in de webshop. 

Ik hoop dat je inspiratie opdoet door mijn site te bezoeken en ik wens je veel leesplezier!

Volg mijn Instagram om alert te blijven!

Boekingen voor Events

Je kunt mij boeken voor events. Neem contact op via onderstaand formulier of stuur een mail naar info@roselienbrondy.nl

Neem contact op

Ik reageer zo snel mogelijk.

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.