Pa(A)Z op!

PA(A)Z OP!

Psychiatrische Roman

        ‘Pas op dat je niet valt in het diepe dal van een psychose!’ Lisa valt ondanks deze waarschuwing in het diepe dal van een psychose. Tijdens haar opname gaat ze van dal naar piek en van piek naar dal. Ze heeft een gevecht met fictie en werkelijkheid, gelukkig wordt haar strijd beloond, want ze komt er weer bovenop. Maar krijgt ze haar oude leven en Mona ,haar grote liefde, weer terug of krijgt Lisa er een ander (verrijkt) leven ervoor terug?

De tweede hoofdpersoon beleeft ook zo haar worstelingen. Zo valt ze als een blok voor haar collega Kees, maar ze heeft één probleempje; ze is getrouwd! Daarbij voelt zo ook meer dan ze gehoopt had voor haar patiënte Lisa. Gaan haar gevoelens haar werk in de weg staan of kiest ze voor safe?…

 

Recensies

Willemijn Waij ‘UitdeZaanstreek’

Wauw! Een boek schrijven vond ik al super, maar ook nog voordragen in DGW. Dat je in de krant komt daarmee is vanzelfsprekend. Respect!!!!

Edwin Kleiss

‘De Orkaan’

Met ‘PA(A)Z op!’ weet Roselien de lezer mee te nemen in haar ervaringen op een psychiatrische afdeling, hoe het voelt om een psychose te hebben en dingen te zien die anderen niet zien. Of hoe je de dag doorkomt met mede cliënten en tijdens creatieve therapie.

Ervaringen, die worden zeer openhartig verwoord in een korte vorm, inspirerend en vanuit meerdere standpunten. Knap geschreven werk!

 

Aria, EX- PAAZ verpleegkundige

“De presentatie van je boek was een warme en gezellige happening. Ik ben het boek meteen gaan lezen en heb er zeer van genoten. Ging er zelfs een uurtje later voor naar bed omdat ik het heel spannend vond en wilde weten hoe je boek zou eindigen. Ik heb veel respect voor je manier en openheid van het beschrijven van je opname op een Paaz. Ik heb in Zaandam op een Paaz gewerkt als psychiatrisch verpleegkundige. Meestal was ik het oneens met de gang van zaken. Na een aantal jaren vond ik dat ik te weinig kon veranderen en heb ik mijn ontslag genomen.
Ik hoop dat veel hulp verleners je boek ook gaan lezen en meer inzicht gaan krijgen in wat iedere mens nodig heeft tijdens een opname op een Paaz.
Bedankt voor je mooie roman en alle goeds op je verdere levenspad.”

 

Amy Ex-Paaz medewerker

“Het boek PA(A)Z OP! van Roselien heb ik achter elkaar uitgelezen. Een verhaal wat aangrijpt omdat het is geschreven vanuit een ware beleving. De angsten, wanhoop, verdriet en euforie worden met humor beschreven, zodat het voor iedereen makkelijk te lezen is.”

 

 

‘Weet hoe mooi je bent ~ een zonnestraal voor anderen om je heen. Blijf schrijven, blijf dichten, jouw woorden brengen genezing en hoop.’ Johanna.

Volg mijn Instagram om alert te blijven!

Boekingen voor events

Je kunt mij boeken voor events. Neem contact op via onderstaand formulier of stuur een mail naar info@roselienbrondy.nl

Neem contact op

Ik reageer zo snel mogelijk.

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.